stoevsen.dk - opskrifter





 


Hannes legendariske tunmousse
6-8 personer
     
           
             
  2 dåser tun i vand
1 mellemstort løg
2½ dl creme fraishe 18%
4 blade husblas
2½ dl piskefløde
peber
Citronsaft
200 g rød stenbiderrogn

Pynt: Tomat og salat
 
 


     

 

Tun uden vand blandes med hakket løg og creme fraishe.

Husblas udblødes i koldt vand. Knug vand ud af det og læg det i en skål, som sættes i en gryde med kogende vand. Når husblas er smeltet og kold (ikke stiv) piskes det i tunmassen.

Når tunmassen er blevet stiv vendes flødeskum i, og der smages til med peber og citronsaft.

Vend stenbiderrognen i og læg tunmoussen i en oliesmurt form og stil i køleskab, gerne natten over.


       
           
 

 

 

 

opskrifter