stoevsen.dk - opskrifter





 


Mettes "Mulligattaway"
- frit efter en opskrift på den kendte 
indiske (?) suppe Muligatawny
4-6 personer
     
           
             
  500-600 g kyllingekød
mel
karry
1 tsk gurkemeje
½ tsk stødt ingefær
smør
6 hele nelliker
12 sorte peberkorn
1 stort æble
2 liter hønsebouillon
2 spsk citronsaft
1,25 dl piskefløde

 


     

 

Skær kyllingekødet ud i stykker, som vendes i mel, karry, ingefær og gurkemeje og svites i smør.

Tilsæt hønsebouillon og æblet, som er skrællet og hakket. Læg ved en lille pose med peberkorn og nelliker.

Suppen simrer i cirka en time.

Tilsæt citronsaft og piskefløde. OBS: Herefter må suppen ikke koge.
 
       
           
 

 

 

 

opskrifter