Nytårsmenu
31. december 2011

 
 


Lakrids-kokossuppe
m/ kylling
Selaks Marlborough
Sauvignon Blanc 2010

- - -

Blinis
m/ rogn
 
- - -
 
Torsk

m/ svampefrikassé
Alsace Riesling
Grand Cru Pfersigberg 2005
Gérard Stintzi & Fils


- - - 

Krustade
m/ fennikel og laks
Liquorice Stout
Svaneke 2010


- - - 

Saltimbocca
Af kylling
m/ porresalat
Santa Rita Chardonnay 2010
D.O. Valle Central Chile


- - - 

Rotolo di Zucca e Ricotta
Pastaroulade m/ spinat, græskar
og Ricotta
Villalta Valpolicella
Ripasso 2007


- - - 

Kalvemørbrad
m/ peber-blåbærsauce
Kartoffel og østershat 
Gigondas Vieux Clocher 2003

- - -
 
Symfoni 2012
Crème Brulée m/ lakrids
”The Obsession”
m/ hindbærsirup
Flødebolle med strejf af lakrids
Nittnaus Beeren Auslese 2009
Muskat Ottonel Österreich


- - -

Klokken 12
Kransekage
Champagne Jacquart Demi-sec