Nytårsmenu
31. december 2010

 
 

Intro
Champagne Louis Laurent Brut

- - - 

Torsk
Skindstegt
m/ grøntsagsfritter af jordskok og rødbede
Selaks East Coast Pinot Gris 2009

- - -

Suppe
m/ østershat og låg
Sancerre La Chenaye 2008

- - - 

Laks
Indbagt laks i spinat
m/ rødtunge og skærising
Wasabi tangkaviar
Sancerre La Chenaye 2008

- - - 

Tartelet
m/ høns i asparges
Queens Bay Sauvignon Blanc
Marlborough 2009


- - - 

Pasta
'Fazzoletti di seta al pesto' 
Sorbaiano Toscana 2007

- - - 

Okse
Mørbrad af ung okse
m/ couscous 
Amarone Della Valpolicella Classico
2005


- - -
 
Det søde
Nougat-chokoladekage
Marcipanis
m/ hindbærkompot og sprød banan
W&J Graham’s Tawny Port

- - -

Klokken 12
Kransekage
Champagne Louis Laurent Demi-Sec