Nytårsmenu
31. december 2009


Suppe
af grønne asparges
m/ laks
Monastier Chardonnay 2008
Vin de Pays d’Oc Selection Grignon

- - -

Torsk
m/ æbler i Gewurtzraminerglace
Monastier Chardonnay 2008
Vin de Pays d’Oc Selection Grignon


- - -

Salat
"Goi bap Chuoi"
m/ bananblomst og vandspinat
Selaks Marlborough 
Sauvignon Blanc 2008


- - -

Lam
Lammekofta m/ tomatsalsa
Fennikel og appelsin
Tomatspid m /pesto
Domaine Belle Crozes-Hermitage
Les Pierrelles 2006

- - -

Pasta
Fettuccine 
i pesto af tomat og hasselnød
Domaine Belle Crozes-Hermitage
Les Pierrelles 2006

- - -

Fasan
Fasanbryst (fra Svenstrup Gods)
i cognac og lemon
m/ Waldorfsalat og kartoffel
Chateau La Fon du Berger
Crus-Bourgeois Haut-Medoc 2003


- - -

Ost
Blåskimmel m/ pære

- - -

Det søde
"Højlund Classic"
Chokolademousse
Mandelkage m/ kirsebærcreme
Colheita Porto Barão De Vilar 1999