Nytårsmenu
31. december 2005


Torsk
bagt med jordskok- og svampetapanade
serveret på bund af spidskål 
m/ tomatsauce
Selaks Marlborough Sauvignon Blanc
New Zealand 2005

- - -

“Soupe de Paris”
Kastanjesuppe m/ selleri
Selaks Marlborough Sauvignon Blanc
New Zealand 2005


- - -

Andebryst "Zurpris Zola”
m/ gorgonzola, vindrue og æble

- - -

Vietnamesiske ruller
m/ jordnøddesmør
Beringer Chardonnay
Californien 2003


- - -

Frisk pasta
”Tiroler Schlutzkrapfen”
m/ fyld af frisk spinat og emmentaler
Nebbiolo d'Alba, Italien 2003

- - -

Kyllingelår
i sauce m/ soya
carambolefrugt
Nebbiolo d'Alba, Italien 2003

- - -

Kalvemørbrad
m/ babysquash
sauce m/ trøffel
Gigondas Domaine de la Souchiere
Frankrig 2003


- - -

Kransekage
Moscato d'Asti Bricco Cardogno
Italien 2003

- - -

Symfoni 2006
Choko brûlée m/ hindbær 
Italiensk nougatis
Kage m/ brombær
Frisk frugt
Chateau LaCarreyre Sainte-Croix-du-Mont
Frankrig 2000