Nytårsmenu
31. december 2004


Rosmarinspid
m/ havtaske og parmaskinke
Selaks Marlborough Sauvignon Blanc
New Zealand 2003


- - -
 
Karrysuppe 
m/ krebsehaler
Selaks Marlborough Sauvignon Blanc
New Zealand 2003


- - -
 
Gås
m/ grønne asparges

- - -
 
Ovnbagte tomater
m/ urtericotta 
på bund af rucola
Juliénas Georges Dubaeuf 
Frankrig 2002


- - -
 
Pappardelle
i catalansk sauce m/ kikærter
Picada m/ mandler og persille
Juliénas Georges Dubaeuf 
Frankrig 2002


- - -
 
Bison steak
m/ balsamicoristet peberfrugt
østershatte & markchampignon
whiskysauce 
Amarone della Valpolicella 
Italien 1998


- - -
 
Kransekage
Moscato Piemonte, Italien 2003

- - -
 
Bryllupskage 2004
m/ hindbær, blåbær og kirsebær
Noval Port