Nytårsmenu
31. december 1999


Blinis
m/ stenbidderrogn
Vodka

- - -

Sushi
Pinot di Pinot, Italien

- - -

Indbagt gedeost
m/ grøn salat
Vin d’Alsace RIESLING 1997
Médaille d’or


- - -

Ravioli
m/ Spinat og Ricotta
tomatsauce m/ frisk basilikum
Vin d’Alsace RIESLING 1997
Médaille d’or

- - -

Mexicansk kyllingesalat
m/ appelsin og koriander

- - -

Kalvemørbrad
helstegt
m/ sukkerristede grøntsager
sauce du cognac
Chateau Bel Air Ouÿ, Saint-Emilion Grand Cru 1996
Chateau Gragnos, Saint-Chinian 1990


- - -

Saint-Emilion au chocolat
m/ frugter 
hindbær-sorbet
Muscat de Lunel

- - -

Mocca
Cognac Chateau de Montifaud 
”Millennium 2000”