stoevsen.dk - opskrifter





 


Marys fiskesuppe
4 personer
     
           
             
  Fiskefond
Forårsløg
Grøn og rød peber
Frisk ingefær
Hvidløg
Chili
Champignoner
1/4 liter Fløde 13
laks
kæmperejer el. alm. rejer
Andet fisk, som du godt kan li'
Hvidvin
 
 


     

 

Svits grøntsager i olie. Hæld fiskefonden ved.
Tilsæt hakket ingefær og chili sammen med hvidløg.

Tilsæt lidt hvidvin og vand - cirka halvanden liter afhængig af hvor meget suppe, der er brug for.
Kom salt og peber i.

Lad suppen småkoge lidt. Put fiskestykker i og lad det simre, til fisken er mør, og suppen smager godt og fyldigt. 

Hæld fløde i, så meget at det samler smagen - som regel en kvart liter.
- og så er dén færdig.
 
       
           
 

 

 

 

opskrifter