stoevsen.dk - opskrifter





 



Karry-porre suppe m/ kylling
4 personer
     
           
             
  1 hel kyllling
4-5 store porrer
1 løg
1 gulerod
1 hønsebouillon-terning
karry
fløde/mælk
 
 


     

 

Kyllingen koges i 2 liter vand i cirka 1 time.
Læg porrestykker (det grønne), et løg og evt. en gulerod ved plus 1 hønsebouillon-terning.

Tag kyllingen op - og GEM bouillonen!
Parter kylling og fjern ben og skind. Skær kødet i nogenlunde lige store stykker.

Porrer snittes i små strimler. Steg i lidt smør sammen med karry. 

Tilsæt kyllingebouillonen, salt og peber, og lad det hele småsimre i cirka 15 minutter. 

Tilsæt kyllingestykkerne og smag til med fløde (hvis den skal være ekstra lækker) eller bare lidt mælk. 

       
           
 

 

 

 

opskrifter