stoevsen.dk - opskrifter





 


Jordbærkage fra Toppen      
           
             
  Mørdej:
150 g mel
100 g smør
50 g sukker
½ æg

Fyld:
75 g smør
75 g sukker
150 g reven marcipan
½ æg

Pynt:
150 g chokolade

Creme:
2½ dl mælk
½ pose kagecreme
2½ dl piskefløde

500 g jordbær

 


     

 

Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time.

Lav fyldet: Rør smør og sukker sammen og tilsæt marcipan og ½ sammenpisket æg.

Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform. Læg fyldet på og bag den ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Afkøl kagen og pensl den med smeltet chokolade.

Lav cremen: Rør mælk og kagecreme sammen. Stil det koldt, til det er blevet tykt. Vend flødeskum i cremen og fordel det på tærten.

Pynt med jordbær.
       
           
 

 

 

 

opskrifter