stoevsen.dk - opskrifter





 


Havtaskekæbe på rosmarin-spyd
4 personer
     
           
             
  Havtaskekæbe (beregn en pæn stor kæbe pr. person)
Rosmarin-kviste
Olivenolie
2 fed hvidløg
Ciabatta-brød
Parmaskine el. Ceranoskinke
 
  


     

 

Rosmarinkviste afpilles, så du har en jævn pæn kvist, der kan bruges som spyd. Lad rosmarin-nålene sidde på de øverste 2-3 cm som pynt.

Kvas og hak rosmarin-nålene i en morter.
Lav dressing af olivenolie, 2 fed hvidløg og tilsæt noget af de mortede rosmarin-nåle.

Skær havtaskekæbe ud i pæne firkanter.
Gør det samme med det afskorpede ciabatta-brød.

Lav "spyd", start med brød, derefter havtaskekæbe og så fremdeles.

Pensl med olivenolien.

Sno et stykke parmaskinke rundt om hvert spyd.

Sæt i ovn på 200 grader og giv dem ca. 15-20 minutter, til brødene er blevet lysebrune og let ristede.

Server på bund af rucola-salat med en citronbåd.

       
           
 

 

 

 

opskrifter